| Kurallar Oyun Ziyaretçi D. Haberler Hatimler Kuran Oku Kuran Dinle BOYKOT Mesajlar |
|
www.sor-bul.com |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
04.06.2010 itibari ile en güncel listesi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| Bu mesajı için yenibeyin adlı üyeye 16 kullanıcı dua etmiştir. | adalet (14.02.2009), berre_nur (25.01.2010), Genç İmam (08.01.2009), gül-i rânâm (12.01.2009), HAK- YOLCUSU (23.01.2009), HeRCaiii (08.01.2009), hilâl (24.01.2010), hmtky (17.03.2009), KhaN (23.05.2010), selma38 (14.01.2009), siyahın kaderi (04.06.2010), snowbors (11.06.2010), SÜMBÜL (05.06.2010), XiechenG (01.04.2009), yalnızyolcu (06.06.2010), yuko (30.04.2009) |
yenibeyin Tarafından Açılmış Son 5 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevaplayan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
İslami Haberler | yenibeyin | 0 | 1 | 06.09.2010 16:31 |
|
|
İslami Haberler | yenibeyin | 0 | 1 | 06.09.2010 15:24 |
|
|
İslami Haberler | yenibeyin | 0 | 1 | 06.09.2010 15:24 |
|
|
İslami Haberler | yenibeyin | 0 | 1 | 06.09.2010 14:21 |
|
|
İslami Haberler | yenibeyin | 0 | 1 | 06.09.2010 13:13 |
|
|
#3 |
|
Banlı
|
geçen yıllarda da aynı ürünleri italyan ürünleri ermeni ürünleri vs...diye protesto etmiştik, çözüm bu kadar basit değil.....olmayacak duaya da amin demeyelim....
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||
![]()
|
)
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| Bu Mesajı için yenibeyin adlı üyeye dua edenler: | GuLc€m@L (08.01.2009) |
|
|
#5 |
|
Banlı
|
ben duamı ediyorum, merak etmeyin
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
sezgin papatya oldu
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
![]() Kefenin altındaki filistinli bir kız cocugu.Ölmeden önce cok güzeldi sanırım.Ama senin yaptıgın gibi LOREAL kullanmadıgına eminim. bunun SORUMLUSU SİZSİNİZ..!HALA ISRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ..? ONUN NE SUÇU VARDI? SEN LIKIR LIKIR COCA COLA IÇERKEN ISRAİL TIKIR TIKIR COCUKLARI KATLEDIYOR? BELKI 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN ALDIĞIN HER MARLBORO DA ISRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERIYORSUN ONUNLA NE MI OLUYOR?? ŞU RESME DIKKATLI BAK TA KENDISI....! işte İSRAİL ASKERLERININ VAHŞİ EĞLENCESİ ![]() 'ABD(ha israil ha abd birbirin dostu) Malları Müslümana Haramdır!!'Prof. Dr. Vehbi Zuhayli 'Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez.' (Mâide Sûresi, 5:51)İSRAİL MALLARINDAN SADECE BİRAZI ![]() Yıllarca sömürülmüş hala da sömürülen ÜLKELERE destek mi olmak istiyosun KUSURA BAKMA SEN BUNLARI İSTEMİYOSUN! YUKARIDAKİLERİN BİR MESULÜ DE SENSİN! SEN AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETCEDE BU ADAMLAR SENİ APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDECEK,KATLİAMLAR SÜRECEK.. ![]() PEPSİiçerken bunu düşündügünü hiç sanmıyorum ![]() bu görüntünün nedeni içtigin her COCA COLA yudumu Ey Müslümanlar siz Amerikan ve yahudi mallarını aldıkça bu vahşet bitmeyecektir UNUTMAYALIM Kİ YAHUDİ MALLARI KULLANANLAR BİZE ATILAN KURŞUNA DESTEK VERIR....SADECE EĞLENMEK ICIN YAŞAMAYIN ONLARIN EĞLENMEYE HAKKI YOKMUYDU????? ![]() bu yavrunun suçu neydii acaba senın içtiğin her coca cola yudumu olmasın?? BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETCE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!ELİNDE KOLA BARDAGIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA..COCA COLA İÇTİM,PEPSİ İÇTİM,ARİEL KULLANDIM,SABAH NESCAFE Mİ İÇTİM,CARREFORUDAN ALISVERİŞ YAPTIM,MAGGİ ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM..........VS VS..VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAĞLADIM...YAŞASIN İSRAİL...YAŞASIN ABD...YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ..YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ......YAŞASIN EMPERYALİZM.....KAHROLSUN FİLİSTİN...KAHROLSUN LÜBNAN.....MASUM İNSANLARA ÖLÜM....' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK....ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİĞİN MÜDDETÇE SENSİN!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları Yapanlar İnsan Olamaz!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| Bu mesajı için ender_hafızım adlı üyeye 9 kullanıcı dua etmiştir. | BaharGözlüm (08.01.2009), Genç İmam (08.01.2009), HeRCaiii (08.01.2009), hilâl (24.01.2010), KhaN (23.05.2010), selma38 (14.01.2009), siyahın kaderi (04.06.2010), snowbors (06.06.2010), XiechenG (01.04.2009) |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
S. Moderatör
![]()
|
a şükür yukarıdaki listede bulunan hiçbişeyi kullanmıyorum ve mutluyum inş kimse kullanmaz
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
Tüketiciler birliği, “CEPHANE BİZDEN DEĞİL” diyor
İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı finanse etmeyeceklerini belirten Tüketiciler Birliği Onursal Başkanı Av. M. Bülent Deniz; “tüketimden gelen gücümüzü kullanıyor ve İsrail-ABD. ve İngiliz mallarını boykot ediyoruz” dedi. Tüketiciler Birliği Onursal Başkanı Av. M. Bülent Deniz konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır: İsrail’in Gazze’de 27 Aralık tarihinden bu yana gerçekleştirdiği katliamda, yüzlerce Filistinli yaşamını yitirdi, binlercesi yaralandı. Sağ kalmayı başaranlar halen ilaç ve gıda eksikliği nedeniyle her an yaşamlarını yitirme tehdidi altında bulunuyor. Yaşanan kanlı süreç dünya halklarının yoğun tepkisine yol açmıştır. Ülkemizde de, saldırıların başladığı günden bu yana geceli-gündüzlü protesto eylemleri gerçekleştirilmektedir. Türkiye coğrafyasını paylaşan milyonlar, İsrail tarafından yürütülen bu soykırıma olan tepki ve nefretlerini sokaklarda dile getirmekte, öte yandan bu katliamı gerçekleştiren İsrail ve İsrail devletinin işbirlikçisi ABD. ve İngiltere’ye karşı tüketici boykotu seçeneğini uygulamaya koymaktadırlar. Bu sürecin sonucunda tüketici tarafından boykot edilecek mal ve hizmetlere ilişkin çeşitli listeler hazırlanmakta ve hızla yaygınlaşmaktadır. Tüketiciler Birliği; -Küreselleşen ekonomik düzende, mal ve hizmetlerin milliyetinin kesin olarak tespitindeki güçlük, -Boykot edilecek mal ve hizmetlerin yerine ikame edilecek başkaca ürünlerin tespitinde yaşanabilecek güçlük, -Boykot edilecek mal ve hizmetlerin ülkemizde üreticisi, satıcısı ve lojistik ve servis hizmetlerini sunan girişimin yerli sermaye olma olasılığı ve ülkemizde bu nedenle oluşabilecek istihdam sorunu nedeniyle ülke boykotuna her zaman ihtiyatlı yaklaşmış, ancak “bıçağın kemiğe dayandığı” noktada, tüketimden gelen gücün “gerçekleştirilebilir” nitelikte “boykot” olarak örgütlenmesi sürecini yönetmiş ve desteklemiştir. Yakın dönemde ABD. nin Irak’ı işgali, Danimarka ile yaşanan karikatür krizi ve Fransa’da Ermeni yasa tasarısı olaylarında, Tüketiciler Birliği tarafından boykot seçeneği kullanılmış, kararlılıkla gerçekleştirilen boykot eylemleri başarıya ulaşmıştır. Örgütsüz olarak gerçekleşme eğilimindeki tüketici boykotu sürecinde oluşturulan ve elden ele dolaşan boykot listelerinde yapılması kuvvetle muhtemel yanlışlıkların önlenmesi, tüketimden gelen gücün etkili ve kararlı bir şekilde yönetilmesi ve en önemlisi yaşanan “Gazze” sürecinde, “bıçağın kemiğe dayandığı” noktaya gelinmiş olması nedeniyle Tüketiciler Birliği, bir kez daha “boykot” seçeneğini ülkemiz tüketicisinin dikkatine sunmaktadır. Tüketiciler Birliği tarafından yapılan araştırmalar ile İsrail, ABD. ve İngiliz milliyetine sahip veya bu ülkelerdeki firmalarla iş ortaklığı ve işbirliği içinde olan firmalar, bu ülkelerin simgesi haline gelmiş dünyaca bilinen markalar veya açıkça silahlı kuvvetlere fon aktardıklarını açıklamış olan firmalar tespit edilmiştir. Tespitlere ilişkin araştırmalar devam ettirilmekte olup boykot listesi sürekli olarak güncellenecektir. Kamuoyundan beklentimiz, olası yanlışlıklara meydan verilmemesi bakımından Tüketiciler Birliği tarafından oluşturulan ve açıklanan listeye itibar etmeleri ve bu listede yer alan ürünleri boykot etmeleridir. İlk aşamada; -Frito Lay firmasına ait: Lay’s, Doritos, Cheetos (cips) -Danone firmasına ait; Hayat Su, Evian Su (içecek), -Danette, Danino, Danone, Activa (meyveli yoğurt, yoğurt), -Elite Cafe, -Unilever firmasına ait: Becel, Flora (margarin), Lipton (içecek), Calve, Knorr (hazır gıda), Algida, Magnum, Carte D’or (dondurma), Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos (kozmetik ve temizlik) -Philip Morris firmasına ait: Marlboro, L&M, Chesterfield, Parliament, Virginia Slims, Lark, Muratti (sigara), -British American Tabocco firmasına ait: Dunhill, Kent, Pall Mall, Viceroy, Lucky Strike (sigara) -Coca Cola firmasına ait: Cappy, Coca Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Turkuaz, Schweppes, Damla Su, Doğadan, Sen-Sun (içecek) -Pepsi Cola firmasına ait: Tamek, Pepsi Cola, Yedigün, 7Up, Fruko, Aquafina -Starbucks kafe zinciri -Johnsons&Johnsons firması -Mc Donald’s (fast food), -Burger King (fast food), -Kentucky Fried Chicken (KFC) (fast food) olarak belirlenen firma ve markaları boykot kapsamına alıyoruz. Türkiye tüketicisi tüketimden gelen gücünü kararlılıkla ortaya koyacak ve önceden olduğu gibi bu kez de zulmün sahiplerine hak ettikleri dersi verecektir. Av. M. Bülent Deniz Onursal Başkan Aşağıdaki ürünleri boykot ediyor ve Cephane Bizden Değil diyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| Bu mesajı için yenibeyin adlı üyeye 4 kullanıcı dua etmiştir. | hafızın tebessümü (24.01.2009), KhaN (23.05.2010), siyahın kaderi (04.06.2010), XiechenG (01.04.2009) |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
İran'dan İsrail'e ambargo kararı
İran'da, İsrail'e ait ürünlere ve bu ülke şirketleriyle işbirliği olan tüm yabancı şirketlere karşı birtakım yaptırım kararları alındı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İran Resmi Haber Ajansı'nın (İRNA) bildirdiğine göre, Ayetullah Mekarim Şirazi, bir soru üzerine, ''İsrail ürünlerinin alımı, satımı, bulundurulması, kullanımı ve hediye edilmesi haramdır'' fetvasını verdi. Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad başkanlığında bugün toplanan İran Bakanlar Kurulu'nda da ''İsrail'de yatırım yapan veya siyonist rejime mali yardımda bulunan şirketler, İran tarafından cezaya ve ambargoya tabii tutulacak'' kararı alındı. Ahmedinejad, dünkü açıklamasında da ABD ve İsrail ürünlerinin boykot edilmesi çağrısında bulummuş, ''ABD ve İsrail ürünlerine ödenen paralar bomba ve füzeye dönüşüp, Filistin'de çocuk ve kadınların başına yağıyor'' demişti. İran, ''siyonist gaspçı, gayri meşru ve işgalci'' olarak gördüğü İsrail'i resmen tanımıyor. (AA) |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı hayatımıza nasıl da girmişler
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| Bu mesajı için HeRCaiii adlı üyeye 7 kullanıcı dua etmiştir. | Genç İmam (12.01.2009), gül-i rânâm (22.01.2009), hilâl (24.01.2010), selma38 (15.01.2009), siyahın kaderi (04.06.2010), snowbors (06.06.2010), yenibeyin (14.01.2009) |
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||
|
S. Moderatör
![]()
|
tşekkürler bilgiler için hercaii
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
|
dostlarim buradan hepinize saygilar sevgiler hepiniz çok güzel şeyler yazmişsiniz, boykottan felan bahsetmektesiniz cok güzel bende ettim gitti .......
Arkaşlar akliniz başinizdami sizler kimi boykot ediyorsunuz o yukaridaki ürünlerden hepinizin evlerinde iş yerlerinde yani hayatinda en az 20 tanesi var.. Bunu unutmayin .. Hem bunu bir kenara birakin bu ülkenin savunma sanayisi ,medikal sanayisi bunlarin elinde ....vs.... En basitinden f16 lari kim modernize ediyor yahudiler. Bu ülkeye gözlük mercek camini getiren yine yahudi...vs..... Siz kimi nasil boykot edeceksiniz sorarim size...? Oturun bir düşünün ve bu işden cikiş yolunu bulan olursa banada haber versin cc rizasi için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
karınca adımı bile atsak, Hakk adına, haksızlardan uzak kalma adına bu da bişeydir.. hayatımıza gereğinden fazla girmişler evet kimsenin itirazı yok buna.. ama şu olaylardan uyarılardan sonra elin nestleye giderken geri çekebiliyosan, biz bişeyleri başarmaya başladık demektir.. herkes kötü diye sen de kötü olamazsın.. olursan o sen olamazsın. doğru dava adına bişiyler yapılıyosa önünde durmak doğru olmaz..
gerçekleri söylüyorum diceksiniz. merak etmeyin haddinden fazla biliniyor çoğu şey.. görmezden geldiklerimizi göz önüne seriyoruz biz.. isteyen tabiki istediğini yapmaya dewam edecektir.. [maalesef....] |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#15 | ||||||||||||||||||||
![]()
|
öncelikle şunu sormak istiyorum sana PES ETMEK nedir? senin şu an yapmış olduğun beyaz bayrak kimin adına kaldırıldı onu da çok merak ediyorum... ve bu mantık sen ve senin gibilerde olduğu müddetçe sanırım tam bir birliktelik olmayacak ama olsun yine de biz inanıyoruz ki ın izni ile bu yapmış olduğumuz boykot yerini buluyor ve onlara büyük darbe indirmiş oluyoruz...herkes kendi elinden geleni yapacak, elinden bişey gelmeyenlerde SUSCAK ve bişey yapmak isteyenlere engel olmayacak... şunu da hatırlatayım coca cola zıkkımı özbekistanda üratime ara verme kararı aldı bu ne demek oluyor biliyor musun...??? bide şunu merak ediyorum hemde çok merak ediyorum burada yazmış olduğun 2. mesajda hemen bu konuyu hedef alman çok dikkat çekici ACABA SANADA DOKUNAN BİŞEY Mİ VAR??? kediler kuyruğuna basılınca avazları çıktığınca miyavlarla... konuyu uzatmak isterdim ama uzun konular okunmaz olmuş o nedenle burada bırakıp cevabını bekliyor olacağım... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| Bu mesajı için yenibeyin adlı üyeye 3 kullanıcı dua etmiştir. |
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |